Contact Us

NIEUWE OPENINGSUREN ARTSON FASHION

Mooiste Trendy Multibrand  Heren en Dames Kledingcollecties


Om u nog beter van dienst te zijn zullen wij doorlopend geopend zijn tijdens alle middagen.

maandag tot vrijdag van 9.30u tot 18.30u

zaterdag van 9.30u tot 18u

zondag van 9.30u tot 12u.

Van harte, Artson Fashion team.

Odoo • Tekst en afbeelding

Bij Artson Fashion ziet iedereen er uit als een ster   

In onze 750m2 fashion stores selecteren we de mooiste en best passende combinaties uit meer dan 60 trendy collecties. Onze eigen atelier met gratis retouche service zorgt ervoor d at  alles als gegoten past. Maak er een uitstap van. Wij trakteren een lekkere Nespresso aan onze uitgebreide bar, of liever reeds een aperitief ?  

Bij Artson Fashion organiseren we graag eens iets. Wij zijn zelfs elke zondagvoormiddag open. Bezoek regelmatig onze website en onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van onze nieuwigheden, collecties, events en acties. 

Bereikbaarheid

Wij zijn centraal gelegen aan de markt van Haacht en omringd door heel wat parkeermogelijkheden. Zo’n 780 GRATIS parkeerplaatsen zijn ter beschikking. In de zijstraten en op de markt zelf, die blauwe zone is, kan je tot twee uur gratis parkeren met de parkeerkaart. Aan de mogelijke reisroutes vanuit  Antwerpen - Brussel - Hasselt zal je merken dat je snel en gemakkelijk Haacht kan bereiken. Vergeet niet dat we open zijn op zondagvoormiddag en dat er in het centrum gezellige restaurants en eethuisjes zijn. Je kan er zonder probleem een daguitstap van maken! 

ARTSON TAILORS SINCE 1937Our Brands

Our Brands