Contact Us
  Paule Ka is een Frans modelabel dat met zijn eerste ontwerpen in 1987 op de markt kwam. De stijl is overwegend sober en geometrisch, gesofisticeerd en  urban. De zwarte jurk is een van de steeds terugkerende elementen in de collectie. 

Lookbook Paule Ka Herfst - Winter collectie 2019


Na het vertrek van stichter en ontwerper Serge Cajfinger in 2016, zit Alithia Spuri-Zampetti als creatief directeur aan de tekentafel bij het Parijse Paule Ka. Ze neemt niet meteen afscheid van de vintage, wat retro, look van voorgaande collecties. Ze voegt eerder wat toe in de vorm van lichtere stukken en een experimenteler kleurpallet. Zampetti werkte ondermeer bij Alexander McQueen, Marc Jacobs, Lanvin en Valentino. We mogen van deze jonge ontwerpster in de toekomst bij Paule Ka nog heel wat verwachten! Ze vat het zelf zeer goed samen:

In keeping with PAULE KA’s chic heritage and with the support of its atelier, I am keen to create a contemporary wardrobe, combining the essentials of daily wear with more elaborate pieces for special occasions. And all within a price range that offers accessible luxury typical of PAULE KA”.

Dat er meer wit verschijnt in de collectie, en haar ambitie om stukken te ontwerpen voor speciale gelegenheden, doet ons vermoeden dat we richting feestkleding en avondkledij gaan …

Contacteer Miss Artson rechtstreeks voor meer info. Tel: 0468 272817 Email: [email protected]